Ronald Bal ‘Schommel’ Het lichaam en het contact tussen lichamen staat centraal in mijn werk. Hierbij onderzoek ik vooral de interactie tussen mij, mijn werk en de toeschouwer. En de interactie tussen mensen en groepen in het algemeen. Lees meer over het kunstwerk ‘Schommel’

Mattijs Bredewold en Ulrik Holme Kristensen ‘Margrietje’ Het gebied rond de Flevobloulevard bestaat uit water bos en weilanden of een combinatie hiervan. Toen wij Ulrik en Mattijs op een zonnige lente dag de auto pakten viel ons een veld met Magrietjes op. Lees meer over het kunstwerk ‘Margrietjes’

Dominique Karl Himmelsbach de Vries ‘Monument voor Prima Mensen’ Omdat het nieuwe land waar nooit een oorlog heeft gewoed, nieuwe monumenten nodig heeft. Op het oude land staan monumenten voor helden en gevallenen, voor de doden. Op het nieuwe land moeten nieuwe monumenten, monumenten voor de levenden, monumenten voor prima mensen air max 90 lovers. Lees meer over het kunstwerk ‘Monument voor Prima Mensen’

Tabitha Mann ‘De Polderpioniersvrouw’ Ik werk vanuit de essentie van het vrouwenbeeld. En vroeg mij af, welke rol de vrouw eigenlijk heeft gespeeld in het ontstaan van de polder. Vanwege de onbekendheid van de polderpioniersvrouw wil ik een ode voor haar neer zetten. Lees meer over het kunstwerk ‘De Polderpioniersvrouw’